Setkání vedení 20.9.2012

  Společnost / svaz

Zápis ze setkání vedení SČK dne 20.9.2012

 

Zapsal: PA

 

Přítomni: MV, Bob,  Loche, Danny, Modrák, PA, M.i.X., LuSt, Saon, Acut, Ubikvist.

Laco se omluvil z důvodu hudby.

Hugo se omluvil z důvodu odsávání moravského kalu.

Jana nepřišla z důvodu porcování hovězí oháňky.

 

 

 

Ve středu 20.9.2012 jsme se sešli na pravidelném setkání vedení SČK v restauraci Na Hromádkové s cílem zase jednou prodiskutovat různé aspekty našeho ušlechtilého prekiontrického konání.

 

  1. Strava

Kachnu jsme si nedali, neboť jsme minule nebyli s kachnou náležitě spokojeni. Situace se ale dále dramatizuje. Slavná Pečená brambora s pikantním kuřecím masem a ďábelskou směsí zapečená sýrem, na kterou sem chodily celé pražské čtvrti, už není. A nikdy, nikdy už nebude. K naší smůle ji nikdo z nás, na rozdíl od výše zmíněných davů, nikdy neochutnal. Promeškali jsme velikou šanci.

Je na zvážení, co dál.

 

  1. MTV

Hugo se pokouší domluvit legál na zajímavých místech, Komořany nás odmítly. O dalším budeme informovat.

 

  1. Tituly

Vzhledem k tomu, že Laco se omluvil z důvodu hudby, jsme o věci mluvili jenom obecně. Stávající stav samozřejmě nadále zůstává v platnosti a názory se nakonec ani nepřechýlily nějak významně k tomu, že je třeba jej měnit, věc je tedy otevřená. Myslíme si, že rychlá a uspěchaná změna tu není nutná. Zároveň hledáme cesty, jakým způsobem ocenit významné prekiontrické aktivity a události, ke kterým po dlouhé roky dochází. Diskutovali jsme i o tom, do jaké míry takové ocenění formalizovat. Dál se tím budeme zabývat, rádi bychom v tom směru měli nějaký výsledek v dohledné době.

 

  1. Kronika

K tomu se volně váže myšlenka „kroniky“, kdysi dávno jsme ještě v excelech drželi seznamy významných aktivit a událostí, později se od toho upustilo. V nějaké podobě to znovu oprášíme.

 

  1. Kazachstán

O možnostech vyjednat legál v Kazachstánu a celkově o vývoji situace budeme informovat. Probírali jsme i možnosti dopravy, zatím nám vychází, že z důvodu kvality uhlíkové stopy by každý měl do Kazachstánu letět vlastním letadlem. Z nějakého důvodu nikdo nenavrhl loď, protože ta nemá dostatečnou uhlíkovou stopu.

 

  1. Danův příchod

Dan nepřišel.

 

  1. Web

M.i.X. připraví návrh webového rozhraní, které bude obsahovat základní informace o Svazu a zároveň bude snadno aktualizovatelné, pak uvidíme, jak dál.

 

  1. Výstava

Svaz se, jak víte, začal věnovat i výstavnictví. Je to důležitá činnost a mnohé návštěvníky výstavy v Lysé nad Labem náš stánek potěšil. V této souvislosti jen je třeba podotknout, že pokud si na výstavě zakoupíte burčák, nepijte ho dva litry najednou, protože výsledky nejsou potom dobré.

 

  1. Plzeň, Rumunsko

Události posledních měsíců jsou úžasné. Děkujeme za skvělý legál v Plzni a také za vynikající invazi do Rumunska, jakož ale i za mnohé báječné akce, které nás všechny posouvají vpřed a stávají se obrovským vítězstvím prekiontrie, byndecismu a marašigosondismu.

 

  1. Strava podruhé

MV dostal játra, Dannymu je těžko po hermelínu.

 

  1. Danův příchod podruhé a další věci

Dan stále ještě nepřišel a tak jsme se rozešli.

 

To je všecko. Tentokrát je to všecko.

 

Kyble,

 

Vedení SČK