Čapí hnízdo ~ skandální odhalení?!

  Komíny

Čapí hnízdo, kauza, která v těchto dnech plně zaměstnává média. Není snad plátku, jenž by nepřinesl nějaké ty zcela zaručené informace o podivném podhoubí tohoto prý nejlepšího projektu jistého slovenského kobliháře a výrobce vixlajvantových uzenin. Třeba tu, tady, zde, onde, tam či tutam.

Plky, plky, povrchní plky. Žádný z novinářů nešel pořádně do hloubky. Čapímu hnízdu se totiž nikdo z pisálků nevěnoval tak zevrubně a zblízka, jako naše investigativní skupina, která se dostala až do těch nejvyšších míst. Naši prekiodetektivové totiž tento „projekt“ mají v merku již desátým rokem. Čapí hnízdo u Olbramovic a jeho problematiku počali rozplétat už v roce 2007! Přístup k informacím odhalujícím jeho doslova temnou, odvrácenou část nebyl zcela snadný, dá se říci, že to byl úkol hodný opravdových mužů. Nebojácných, odvážných, odhodlaných. Průnik komanda přes všechny nástrahy byl však nakonec poměrně hladký, nikdo z tehdejších činovníků netušil, že investigátoři mohou přijít s takovým předstihem a s takovou vervou a lehkomyslně je vpustili do tehdy ještě dotacemi nepoznamenaného objektu.

Čapí hnízdo, a nyní to již není nutné zatajovat, je doslovným příkladem oblíbeného přísloví „Navrch huj, vespod fuj“. Nejenže můžeme říci, že celý tento parazitický „projekt“ není vůbec čistý, ale hlavně pokud se k němu dostanete blízko, blíže než je vám možná milé, zjistíte, že celé to tak nějak podivně smrdí.

Nyní je tedy na čase odhalit vší veřejnosti, že největší tma nebývá vždy pod svícnem…
 

 

Fotogalerie
Čapí hnízdo ~ u Olbramovic. Tváří se nenápadně, možná i trochu povýšeně. (9|07) I když to tak na první pohled může vypadat, naše zjištění nebudou žádná prdel! Abychom se dostali blíže, musíme se ohnout, ponížit, plazit se špínou! Ale jakmile se dostáváme k jádru věci, opět se narovnáváme. Skandální odhalení je již blízko! Tohle opravdu nebude tak čisté, jak se to snaží působit zvenku… Strašlivé odhalení – takto to tedy vypadá zevnitř. Obrázek o čistotě si už můžete všichni udělat sami!
Debata
11.3.2016 21:17:41 lenkaseli
A k.e.n opět boduje, alespoň u mě!
12.3.2016 01:11:44 kabik
paráda k.e.ne :)
12.3.2016 20:06:29 LiKu
Veliký k.e.n odvážně odhalil drsnou pravdu. Teď se uvidí, jestli původci Stork's nest-Gate budou mlčet a tím souhlasit, nebo se jako potrefená husa ozvou. V tom případě, kdybys k.e.ne náhle a beze stopy zmizel, tak věř, že na tebe nezapomeneme.
13.3.2016 07:46:05 PA
tuto mě pobavilo jako máloco. Občas tu bývá blog, ale tuto, to je nejlepší blog ze všech blogů. Od tý doby, co jsou blogy.
Krom toho to, co blog obsahuje, je pravda. A ta přeci vítězí nad lží a tak podobně, aspoň někdy.
14.3.2016 08:20:54 loche
Celý případ je mnohem zapeklitější. Až do té míry, že konce všech provázků nedokáže rozplést snad ani inspektor Kolumbus.

Přátelé, nikdy vás nenapadlo, proč, proboha proč je to hnízdo tak VELKÉ? Že by měli v Semtíně až tak ohromné čápy? Kdepak. To hnízdo není pro megačápa, je prostě pro HODNĚ čápů. AB je zřejmě láká na jistotu luxusního bydlení a deseti žab na každý den. Ovšem nebozí tvorové netuší, že po tomto reprodukčním wellness pobytu skončí i se svými potomky v Kostelci, nacpáni do párků pro děti.
15.3.2016 19:30:36 MV
K.e.n má pravdu: že to pod Čapím hnízdem smrdí, zjistili i další průzkumné týmy. Na snímku z března 2008 komando zelených žabáků si připravuje vstup do útrob.
16.3.2016 00:47:03 RayeR
To v Chotikove to pod capim hnizdem nijak nesmrdelo, maji tam kvalitni dreveny rost, ktery nepropousti, ale tezko takle po tme rict, jestli tam zrovna loni v lete capi byli...
15.3.2016 20:41:31 Dalik_Vrtule_muz
no, měli bychom Bureše spíš chválit za úspěšnou konverzi...
16.3.2016 09:12:53 MV
Dalík: Ale tak to určitě. Z tohohle hlediska lze AB jen chválit: areál zachránil, komín nechal stát, dokonce jej zrekonstruoval a přidělal mu i kramle.
Nicméně, má to i tady rub a líc, a ty čachry s dotací za to asi nestály...

16.3.2016 18:25:12 k.e.n
Nemůžeme přece chválit někoho, komu to vůbec nepatří a nepatřilo. To dá rozum.
<< 1 >>