Zpráva o stavu komína č. 0132

  Komíny

Přátelé a kamarádi, nedávno jsem byl již dvakrát správcem areálu a samotného komína před legálním výstupem požádám, abych jim po výstupu sepsal zprávu o stavu komína. Nějaký mustr jsem dostal od svého prekiotaťky Modráka, přidal jsem k tomu pár věcí a vznikla tak zpráva, kterou jsem správci komína následně předal. Nemám technické vzdělání a ani si nemyslím, že by ta zpráva byla bůhvíjak hodnotná. Mnozí z vás (viď Danny :-)) ji udělají mnohem lepší, krásnější a preciznější. Ale vzhledem k tomu, že taková zpráva tady ještě nikde nebyla prezentována, tak vám ji sem dávám a naložte s ní podle vlastních potřeb. Třeba se vám to bude taky někdy hodit a díky příslibu napsání takové zprávy se vám třeba podaří domluvit nějaký pěkný legálek jako mě.

Jelikož zpráva je proložena fotkami a tady ji nelze takto uložit, tak se na ní můžete podívat na www.lukascerny.net/0132.pdf - aspoň jsem si tak udělal reklamu na svůj web. :-)

 

Debata
24.5.2013 11:27:49 Vojti
Už jsem četl zprávu o Ústavu výzkumu struktury hornin. Je to pecka! A dost jsem se nasmál zvláště u odstavce se zásadami byndecismu a marašigosondismu s poznámkami pod čarou.
24.5.2013 12:45:17 PA
I mně se to líbí a jestli si to přečtou místní ubytovaní, i jim se to bude líbit. Navíc to reflektuje vznešenost místa.
24.5.2013 13:04:04 Dalik_Vrtule_muz
Je to dobrý, ale chybí tam měření impedance uzemnění hromosvodu.
24.5.2013 13:37:26 PA
Přijď v neděli na Gorys Pendel, Dalíku. Blahem se vzedmeš, až loď Osvračína vystoupá k obloze jako přenádherný kulturní koráb a popluje do výšin, kde zastíní Lunu a dost možná i samotné Slunce, až toto pukne a padne na mlýnici.
<< 1 >>